Fatih Portakal'dan İBB'ye eleştiri!

Fox TV sunucusu Fatih Portakal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı kampanyada çarpıcı gerçeği ortaya çıkardı. Vurgunu gözler önüne seren Portakal, 100 TL'lik koliye neden 150 TL denildiğini eleştirdi. Fatih Portakal, CHP'li İmamoğlu'nu zor duruma düşüren bu paylaşımıyla şaşırttı.

Fatih Portakal'dan İBB'ye eleştiri!
Fatih Portakal'dan İBB'ye eleştiri!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından "Bu zor günlerde vatandaşlarımızın yanında olacak ve bu süreci dayanışma içinde hep birlikte aşacağız. İstanbul olarak biz de destek ve bağış kampanyamızı başlattık." ifadeleriyle duyurduğu 'dayanışma' kampanyasına Fox TV sunucusu Fatih Portakal'dan şaşırtan bir eleştiri geldi.

Koli içerisindeki malzemelerin fiyatını çıkardığını ancak paket maliyetinin 150 TL değil 100 TL civarında olduğunu belirten Fatih Portakal, "İyi bir sey ama! Listeye baktim, bir de listenin değerine. Bedel pahali geldi. Kendi marketime ve 2 de büyük markete sordurdum. Biri “98 TL, diğer ikisi 120 ve 102 TL” dediler. Listede göremediğim bir şey mi var? Ve sizde bu alımları kimler yapıyor?" sözleriyle yaklaşık 50 TL'nin nereye gittiğini sordu.

Fatih Portakal'dan İBB'ye eleştiri!