Eskişehir'de AK Parti'den Şehitler İçin Mevlit

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından şehitler için mevlit okutuldu.



Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, başta Suriye olmak üzere ülkenin birlik ve bütünlüğünü sağlamak uğruna şehadete eren kahraman askerler için mevlit programı düzenlendi.

Reşadiye Camisindeki programın ardından konuşan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, şanlı Türk ordusunun kahraman askerlerinin sınırda ülke için tehdit oluşturmayı hedefleyen tehlikelere karşı ve Suriye'nin de toprak bütünlüğünün korunarak bölgeye huzur ve barışın hakim olması için mücadele verdiğini vurguladı.

Türklerin daima mazlumlara ve zorda olanlara yardım ettiğini belirten Acar, şunları kaydetti:

"Bugün de Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde şanlı ordumuz tıpkı ecdadımız gibi mazlumların yanında olmaktadır. Bizler de dualarımızla ve onların bu mukaddes emeklerine duyduğumuz inanç ve imanla daima ordumuzun yanındayız. İdlib ve Suriye'nin genelinde huzuru ve barışı sağlamak için şehadete eren yiğit askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim benzer acıları tekrar bizlere yaşatmasın ve ordumuzu muzaffer eylesin inşallah. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: AA