Süleymanpaşa Belediyesi Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, "Tekirdağ'da çok şükür Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman bahsettiği gönül belediyeciliğine kavuşan vatandaşlarımız var artık." dedi.

Milletvekili Yel, Süleymanpaşa Belediyesince bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Süleymanpaşa Belediyesinin çalışmalarını takip ettiklerini söyledi.

Tekirdağ'da geçmiş yıllarda ihmal edilen hizmetlerin Süleymanpaşa Belediyesi ile yeniden yerine getirilmeye başlandığını belirten Yel, "Süleymanpaşa Belediyemizin 4,5 aylık kısa bir sürede yaptığı çalışmaları memnuniyetle izledik. Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Tekirdağ'da çok şükür Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman bahsettiği gönül belediyeciliğine kavuşan vatandaşlarımız var artık. Bizler de ekip olarak buraya en iyi hizmetlerin getirilmesi gayreti içerisinde olacağız." dedi.

Yel, Türkiye'nin daha da güçlü bir ülke olması için gayret ettiklerini ifade ederek şunları kaydetti:

"Dünyadaki ticaret savaşlarından Türkiye'nin etkilenmemesi mümkün değildir. Baktığımız zaman bu olumsuz etkiyi çok kısa süre içerisinde üzerimizden attık. Her türlü operasyona rağmen Türkiye'nin ileriyle gitmesini engellemek için yapılan Gezi Parkı eylemleri, 17-25 Aralık eylemleri, 15 Temmuz darbe girişimi, 13 Ağustos'daki ekonomik darbe girişimi bunların hepsini üst üste koyduğumuzda Türkiye'nin neden aşağı çekildiğini milletimiz görüyor. Bunlara rağmen gecemizi gündüzümüze katarak bu ülkeyi bu milleti inşallah çok daha müreffeh düzeye getirmek için kararlıyız."

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de görev yaptığı sürede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA