Yaz Spor Okulları Sona Erdi

Kırıkkale'de 2019 yılı yaz spor okulları düzenlenen törenle sona erdi.

17 Ağustos Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural, 81 il merkezi ve ilçe merkezlerinde eş zamanlı olarak başlatılan yaz spor okullarının eş zamanlı olarak sona erdiğini söyledi.

Okulların tatil olması nedeniyle 5-18 yaş arası çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yaz spor okullarında bu yaz 32 branşta hizmet verildiğini anlatan Vural, şöyle konuştu:

"Bu yaz spor okullarına toplamda 6 bin 500 kişinin katılımı sağlanmıştır. Çocuklarımızın yaz aylarını dolu dolu geçirmesini sağlayacak il spor merkezleri, aynı zamanda velilerimizin de tesislerimizi tanıyıp onların da tesislerimizin imkanlarından faydalanma noktasında katkıda bulunmuştur. Müdürlüğümüz yapılan protokoller gereği yaz spor okulları süresi içerisinde de İl Müftülüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ile çalışmalarını devam ettirecektir."

Tören, Gençlik Merkezi üyelerinin hazırlamış olduğu müzik dinletisi ve yaz spor okullarına katılan öğrencilere katılım belgesi verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA