Batman'daki Millet Bahçesinde Sona Gelindi

Batman'daki millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Şafak Mahallesi'ndeki 16 Mayıs Şehir Stadyumu'nun yıkılarak çevre eklentilerin de ilave edilmesiyle 39 bin metrekarelik alanda yapımı süren millet bahçesi kentin en büyük yeşil alanı olma özelliği de taşıyor.

Kente rahat bir nefes aldıracak olan millet bahçesinde, koşu parkuru, çok amaçlı etkinlik alanı, millet kıraathanesi, tema bahçeleri, oyun havuzu, çocuk oyun ve macera alanları ile yürüyüş parkurları yer alıyor.

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül, Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan ile millet bahçesinde incelemelerde bulundu.

Özdemir, yaptığı açıklamada, millet bahçesinin tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

"Şu anda yüzde 92 gerçekleşme oranı var. Şehir Stadının millet bahçesi olması Batmanlı vatandaşlar, hemşehrilerimiz için sevindirici bir durum. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz, böyle bir imkanı böyle bir yatırımı Batman'a kazandırdığı için." diyen Özdemir, yakın bir süreçte millet bahçesinin açılışının gerçekleştirileceğini kaydetti.

Vatandaşlardan Merve Gezer, Batman'da yapılan millet bahçesini çok beğendiklerini ifade ederek, "Batmanlılar olarak çok mutluyuz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Mehmet Emin Tok ise, Batman'a güzel bir millet bahçesi kazandırıldığını dile getirerek, "İnşallah hepimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz." diye konuştu.

Kaynak: AA