Başkan Böcek Personeliyle Bayramlaştı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaştı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen törende Başkan Muhittin Böcek, Başdanışman Cansel Tuncer, Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz, genel sekreter yardımcıları, danışmanlar da hazır bulundu. Belediye çalışanları, daire başkanları ve birim müdürleri önderliğinde bayramlaşma törenine katılarak Başkan Böcek ile tokalaştı. Belediye personeliyle tek tek el sıkışan Başkan Böcek, tüm çalışanlarının Kurban Bayramını kutladı.

Başkan Böcek Personeliyle Bayramlaştı
Kurban Bayramı süresince vatandaşların ve tatilcilerin hiçbir sıkıntıyla karşılaşmaması için Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerinin bayram süresince görevde olacağını ifade eden Başkan Böcek, “Antalya’mız Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi “Hiç şüphesiz Antalya dünyanın en güzel yeri.” Yerli yabancı vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde bayram geçirebilmeleri için başta biz Antalya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediye başkanı arkadaşlarımız, tüm kurum ve kuruluşlar hepimiz vatandaşlarımızın memnuniyeti ve mutluluğu için 24 saat ayakta olacağız. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak 3 yerde ücretsiz kurban kesim hizmeti vereceğiz. Vatandaşlarımız dini vecibelerini yerine getirecekler. Bunun yanında diğer ilçe belediyelerimizde de bu konunun çalışmaları yapıyor. Bunun yanında Büyükşehir Belediyemizin tüm ekipleri 7/24 vatandaşlarımızın emrinde olacak” diye konuştu.



Tramvay hizmete giriyor

Kurban Bayramı süresince Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi resmi plakalı otobüsler, Antray ile nostalji tramvayın ücretsiz yolcu taşıyacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Aynı zamanda Pazar günü tramvay çalışmaya başlıyor. Bayram boyunca ücretsiz olarak yolcu taşıyacak. Bütün vatandaşlarımıza hizmet verecekler. Ben bu vesile ile sevgili hemşerilerimizin, Antalya’ya gelen bütün konuklarımızın mübarek kurban bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.



Personel maaşları ödendi

Kurban bayramı öncesinde personelin maaşlarının ve ikramiyelerinin yattığını belirten Başkan Böcek, “Belediyemizde 12 bin 553 çalışanımız var. Bu çalışanlarımızla ilgili dinimizde bile teri soğumadan işçinin hakkını vermek boynumuzun borcudur. Biz böyle bir görüş ve düşünce içerisinde bu göreve talip olduk. Yanımızda çalışanlarımızın maaşları yattı ve ikramiye hak edenler ikramiyeleri de dahil olmak üzere yatırmış olduk. Kısacası herkes, bütün ülkemiz sağlık, mutluluk, huzur içerisinde güzel bir kurban bayramı geçirecekler. Biz bütün vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Kurban bayramının tüm İslam alemine, ülkemize, ailelerine herkese sağlık mutluluk huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini diliyorum. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA