Vali Masatlı Bayram Trafiğini Denetledi

ArdahanKars ve ArdahanGöle kara yollarındaki uygulama noktalarında trafik denetimine katılan Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, sürücülere ve ailelere çikolata ikram etti Vali Mustafa Masatlı: 'Amacımız bayram öncesi olduğu gibi, bayramda ve bayram sonrası da vatandaşımızın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmasıdır'.

Ardahan'da, Kurban Bayramı dolayısıyla yollarda yaşanan trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla Vali Mustafa Masatlı'nın katılımı ile polis ve jandarma ekiplerince trafik denetimi yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekiplerince, Ardahan-Kars ve Ardahan-Göle kara yollarındaki uygulama noktalarında yapılan denetimlerde sürücülerin belgeleri kontrol edildi.

Ekiplerce emniyet kemeri takıp takmadıkları denetlenen sürücülere, araç kullanırken cep telefonu kullanmamaları ve hız limitine uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Bayramın son gününde yapılan uygulamaya katılan Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, beraberindeki İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Özdem ile ekiplerce durdurulan araçlardaki yolculara ve sürücülere çikolata ikram etti.

Sürücülere kural ihlalleri konusunda da tavsiyelerde bulunan Masatlı, ayrıca çocuklara, ebeveynlerinin kural ihlallerini takip etmeleri amacıyla sürücü seyahat karnesi verdi.

Vali Masatlı, denetimlerin ardından yaptığı açıklamada, uygulamanın Kurban Bayramı öncesi başladığını ve bayram boyunca sürdüğünü belirtti.

Amaçlarının vatandaşa huzurlu bir yolculuk yaptırmak olduğunu anlatan Masatlı, "Amacımız bayram öncesi olduğu gibi, bayramda ve bayram sonrası da vatandaşımızın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmasıdır. Bu manada her tür tedbiri aldık, almaya da devam ediyoruz." diye konuştu.

Masatlı, başta emniyet ve jandarma olmak üzere sıcak havada büyük emek verilerek yapılan uygulamada emeği geçenlere de teşekkür etti.
Kaynak: AA