AK Parti 18 Yaşında

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

Çalık açıklamasında, 18 yıl önce Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yeni ve büyük Türkiye hedefiyle kurulan AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirtti.

AK Parti'nin 14 Ağustos 2001'de kurulduğunu, bu süre zarfında milletin bir yansıması ve iradesi, haline geldiğini ifade eden Çalık, şöyle devam etti:

"Partimiz, kuruluşundan geçen bu yıla dek, Türk siyasi tarihinde eşine az rastlanan bir başarıyla her defasında daha da büyüyerek, çıtayı daha da yükseğe çıkartarak milletin sesi olmuştur. Dün mazide bu kutlu davanın yollarını nasıl tırnaklarımızla kaza kaza açtıysak, bugün de istikbalimize yine tırnaklarımızla kazıya kazıya ulaşıyoruz. Siyaset emek ister, siyaset fedakarlık ister. Siyaset ben değil biz olabilmeyi ister. AK Parti 'biz' olanların partisidir. AK Parti ailesi dünyanın siyasette en önemli markası haline gelmiş bir teşkilattır."

Çalık, AK Parti’nin başarı kaynağının arkasındaki yegane gücün, partinin kurucu lideri AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA