Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bartın Şubesi Açıldı

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bartın Şubesi, törenle açıldı.



Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanı emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar, törende yaptığı konuşmada, derneğin 43. şubesini Bartın’da açtıklarını söyledi.

Dernek olarak devletin, hükümetin ve milletin yanında olduklarını ifade eden Acar, "Her ne kadar emekli olsak da tecrübelerimizle, bilgimizle hırsızların, yaramaz insanların ensesindeyiz. Emniyet teşkilatımızın yardımcısıyız. Bütün emniyet teşkilatıyla ülkemizin her köşesinde tek yumruk olacağız ve güvenliği sağlayacağız. Halkımız, huzur ve güven içerisinde yatacak, huzur içerisinde işine gidecek. Çocukları huzur içerisinde okula gidecekler. Bunu sizlerle başaracağız." diye konuştu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da ülkede huzur ve güvenliğin tesisinde emniyet teşkilatının büyük önem taşıdığını belirtti.

Polislerin, insanların huzurlu yaşayabilmesi için gecelerini gündüzüne kattıklarını kaydeden Akın, "Allah onlara sağlık sıhhat versin. Allah bizleri birlik beraberlikten ayırmasın. Hep birlikte birlik beraberlik içerisinde olalım ve bu teşkilatı ayakta tutalım. Çünkü bu teşkilat önemli. Bu teşkilatı ayakta tutmak için emirlerine amade olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bartın Şubesi’nin açılış kurdelesi kesildi

Kaynak: AA