MHP'den Esnafa Siftah Parası

Kahramanmaraş’ta, Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, sabahın erken saatleri ve gece geç saatlerde ilçedeki dükkanlara siftah parası bırakıyor.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı tarafından hayata geçirilen uygulamada, hazırlanan kartlar ve üzerine bırakılan 1 lira para esnafın iş yerine bırakılıyor.

Hazırlanan kartlara ise, "Bugün siftahınızı bizden yapın istedik", "Tüm esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar dileriz" ve "Siftah bizden bereketi yüce Allah’tan olsun" yazılarak esnafa iyilik temennilerinde bulunuluyor.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, esnafa siftah parası bırakarak birlik ve beraberliğin artmasını istediklerini belirterek, “Bizler, ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen liderimiz Devlet Bahçeli’nin Ülküdaşlarıyız. Liderimizin direktifleri doğrultusunda, halkımızla her zaman iç içe yaşıyoruz. Bu projemizde esnafımızı unutmadık ve esnafımızın her zaman yanında olduğumuzu dile getirmek istedik. Projemizle esnafımızın iş yerlerinin kepenkleri kapalıyken gece geç saatlerde veya sabah erken saatlerde iş yerlerinin girişlerine siftah ile kartları bırakıyoruz. Osmanlıdan günümüze kadar gelen güzel bir konudur siftah. Bu sayede birlik beraberliğimizi artırarak esnafımızın yanında olduğunu göstermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

1 haftadır devam uygulamanın ilçedeki bütün esnafa yönelik yapılacağı belirtildi.
Kaynak: İHA