Milletvekili Taytak'ın Girişimiyle Elif Bebeğin Tedavisine Başlandı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan Arzu Sevilay ve Ali Akın Hıdır çiftinin hasta çocukları Elif bebeğin tedavisi için girişim başlattı.

Doğuştan engelli olan Derinceli 2 aylık Elif bebeğin sosyal medya kullanıcıları arasında paylaşılan yardım talepleri sonrası aileye ulaşan Milletvekili Taytak, Elif bebeğin babası Akın Hıdır ile görüşerek tedavisinin yapılması konusunda yardımcı oldu.

Elif bebek Milletvekili Taytak'ın girişimleriyle bugün Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisine başlandı.

- Elif bebek ameliyat edilecek

Milletvekili Taytak konuya ilişkin, "Sosyal medyada karşımıza çıkan ve içimizi dağlayan Elif Bebek için yardımcı olmaya, elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Elif kızımızın babası Akın Bey ve annesi Arzu Hanım ile siz takipçilerim sayesinde görüştüm. Ulaşılması için çaba gösteren herkesten Allah razı olsun. Elif bebeğimiz bugün danışmanlarım tarafından Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Çocuk Uzmanı Prof. Dr. Adnan Dağçınar'a emanet ettik. Yatış işlemlerimiz yapıldı. Mr çekildi. Kan alındı. Prof. Dr. Adnan Dağçınar tarafından ameliyatı gerçekleştirilecek. Biz de Elifimizin durumunun takipçisi olacağız. Allah'ın izniyle şifa bulacağına, iyileşeceğine inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

Taytak geçtiğimiz aylarda da Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesine bağlı Sağırlı Köyü'nde yaşayan ve bir tür kas hastası olan 8 yaşındaki Ahmet Oruç Bostan'a yardım edilmesine destek olmuştu.

Kaynak: AA