Kızılay Kadın Kollarından Sosyal Sorumluluk Projesi

Türk Kızılay Karabük Şubesi Kadın Kolları, ihtiyaç sahipleri için "Sevdiklerimizin doğum günlerini Kızılay'a bağış yaparak kutlayalım" isimli sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

Şubeden yapılan açıklamada, projenin, "Eğer paylaşmayı bilirseniz ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir" sloganıyla başlatıldığı belirtildi.

"Yardımlaşma ve dayanışma bir toplumun gelişmesi için en güzel vesiledir." denilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bu bilinçten hareketle, en güzel hediyeleşmenin yine sevdiklerimiz adına paylaşmak olduğunu düşünerek sizleri ülkemizin göz bebeği Türk Kızılay’ına bağış yaparak 'sevdiklerinizi mutlu etmeye davet ediyoruz' çağrısı ile başlatılan proje kapsamında, doğum günü kutlanacak kişi adına ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacının giderilmesi amacıyla sevdikleri Kızılay'a bağış yapıyorlar. Yapılan bağış sonrası şube tarafından doğum günü kutlanacak kişi adına teşekkür belgesi veriliyor. Verilen bu teşekkür belgesini alan bağış yapan kişiler doğum günü kutlanacak kişiye hediye yerine bu teşekkür belgesini veriyor. Yapılan bu bağışla da Türk Kızılay Karabük Şubesi tarafından başta kadın ve çocuklar olmak üzere hastaların ihtiyaçları gideriliyor."

Kaynak: AA