Doğa Koleji'nden 2019 LGS'de Muhteşem Başarı

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, 2019 Liseye Geçiş Sınavına katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise sadece 1 soruyu yanlış yanıtlarken 4012 öğrenci en az bir branşta tüm soruları doğru yanıtladı.

Doğa Koleji'nden 2019 LGS'de Muhteşem Başarı
Tüm 8. sınıf öğrencileri ve velilerinin heyecanla beklediği, 1 Haziran Cumartesi 2019 tarihinde gerçekleşen Liseye Geçiş Sınavının sonuçları açıklandı. 1 milyon 29 bin öğrencinin katıldığı Liseye Geçiş Sınavında, eğitimdeki liderliğini sürdüren ve başarıda sınır tanımayan Doğa Koleji’nin 27 öğrencisi Türkiye birincisi oldu. Öğrencilerinin LGS’de elde ettiği başarıdan memnuniyet duyduğunu belirten Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, tüm öğrencilerini tebrik ettiğini ifade etti.

Genel Müdür Lüle, “Sınavda 27 öğrencimiz Türkiye birincisi olurken, 4012 öğrencimiz, en az bir branştan tüm soruları doğru cevapladı. 64 öğrencimiz sadece 1 soruyu yanlış yanıtladı. Elde edilen başarı öğrenci, öğretmen ve kurum başarısıdır” dedi.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Fen ve Teknoloji Liselerinden mezun ögrenciler arastırmacı, yenilikçi, tüketmek yerine üretmeyi seçen, ülkemizin teknolojik gelecegine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önde baslayacaklar. Ögrencilerimiz bu ayrıcalıklı lise egitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs olanagına sahip olurken, üniversite egitimlerini yurt dısında sürdürebilecekler” dedi.

Anadolu ve Fen Lisesi

Liseye Giris Sınavlarında başarı elde eden öğrenciler, Doga Koleji Anadolu ve Fen Liselerinde yüzde 100’e varan burs imkanıyla okuma fırsatı kazanıyor.

Doğa Koleji Anadolu ve Fen Lisesi, uyguladığı proje modeli ile lise eğitiminde de fark yaratan konseptle eğitim vermeye devam ediyor.
Kaynak: İHA