Terme'de 'Halkla Buluşma' Toplantısı

Terme Kaymakamlığınca düzenlenen halkla buluşma toplantısı, Bazlamaç ve Kocaman mahallelerinin sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaymakam Mehmet Parlak başkanlığında vatandaşların istek, şikayet ve önerileri dinlemek, sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Belediye Başkanı Ali Kılıç, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarı ve mahalle halkının katılımıyla Bazlamaç ve Kocaman mahallelerinde "halka buluşma" toplantısı düzenlendi.

Toplantılarda, mahalle halkının sorunları dinlenerek güvenlik, asayiş, eğitim, çevre, sağlık, altyapı, eğitim, tarım, elektrik ve belediye hizmetleri hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Öneri ve şikayetler ele alınarak, sorunların çözülmesi konusunda kararlar alındı.

Parlak, ilçeye bağlı tüm mahallelerde bu yönde toplantıların düzenlendiğini, halkla iç içe vatandaşların sorunlarını dinleyip sorunlara kalıcı çözümler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Kılıç da mahalle sakinlerine konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederek, hemşehrilerinin görüş ve taleplerinin kendilerine ışık tuttuğunu belirtti.

Terme'nin geleceğine yönelik proje ve hizmetlere vatandaşların görüşünü alarak karar vereceklerini anlatan Kılıç, "Terme'miz, önümüzdeki 5 yıllık hizmet döneminde yaşamaktan mutluluk duyacağınız, tüm ihtiyaçlarınızın karşılandığı bir şehir olacak inşallah. Bunu da yine sizlerle el ele, gönül gönüle vererek başaracağız. Çünkü bizim ortak sevdamız Terme." dedi.

Kaynak: AA