'Serinhisar'ın Konut Hayali Gerçek Oluyor'

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Serinhisar ilçesinde TOKİ tarafından yapılacak 148 konutun ihalesinin 8 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini bildirdi.

Milletvekili Tin, yaptığı yazılı açıklamada, Serinhisar ilçesinde vatandaşlara söz verdikleri konutlarla ilgili belli bir mesafe kat ettiklerini belirtti.

Uzun zamandan beri takip ettikleri konut projesini ihale aşamasına getirdiklerini dile getiren Tin, şunları kaydetti:

"İnşallah bir aksilik olmaz ise 8 Mayıs'ta saat 14.30'da ihale gerçekleşecek. Söz verdiğimiz tüm projeleri hayata geçirdiğimiz gibi Serinhisar ilçemizin de konut projesini gerçekleştirip önemli bir soruna daha neşter vuracak ve milletimize önemli bir hizmeti daha sunmuş olacağız. Uygun ödeme koşullarıyla 148 konut yapılacak. Serinhisar ilçemizde kendi evine sahip olmak isteyen vatandaşlarımızın hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz."

TOKİ tarafından yapılacak konutlar sayesinde Serinhisar'ın konut probleminin çözüme kavuşacağına inandığını vurgulayan Tin, "Serinhisarlı hemşehrilerimiz için yapılacak konutlar iki grup halinde sunuluyor. Birinci grup, alt gelir düzeyine mensup vatandaşlarımız için yapılacak. Bu konutlar 2+1 olarak Z+3 kat şeklinde inşa edilecek. Standart grup konutlar için ise 3+1 olarak yine Z+3 kat şeklinde inşa edilecek. Vatandaşlarımız bu konutların ödeme koşullarını da yine üç alternatifli olarak 120 ay, 156 ay, 180 ay seçenekleri arasından tercih ederek kendileri belirleyecekler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA