'Herkes Çorum'u Örnek Gösterecek'

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, "Süreç içerisinde o kadar güzel işler yapacağız ki insanlar Çorum'u örnek gösterecek. 'Ne kadar güzel, kavga yok, fitne yok. Belediye güzel çalışıyor, dürüst çalışıyor' diyecekler." dedi.

Aşgın, kent merkezindeki mahalle muhtarları ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, belediye bünyesinde muhtarlıklar müdürlüğü oluşturacaklarını, taleplerinin bu birim tarafından değerlendirileceğini söyledi.

Mahallelerin sorun ve taleplerini yerinde tespit etmek amacıyla her ay bir mahallede toplantı yapacağını dile getiren Aşgın, "Alfabetik sıraya göre düzenleyeceğimiz toplantılarda vatandaşlarımızın sorunlarını bizzat dinleyeceğiz. Bütün meclis üyelerimizi de mahalle toplantılarına davet edeceğiz. Muhtarlarımızın istediği ve vatandaşların yoğun katılım sağlayacağı bir günde bu toplantıları gerçekleştireceğiz. Bu toplantılarımıza daire müdürlerimiz de katılacak ve sorunları yerinde çözeceğiz." diye konuştu.

Çorum’un 15 mahallesine, tüm sivil toplum örgütlerine belediyenin kapılarının açık olduğunu vurgulayan Aşgın, şunları kaydetti:

"Bizlere gelen tüm isteklere taleplere belediyemizin imkanları ölçüsünde çözüm bulmaya çalışıyoruz. Belediyemizin mali imkanları uygunsa talebin kimden geldiğine bakmadan yaparız. Şehrimiz ve hemşehrilerimizin faydasına olacak her işte varız. Yeter ki memleketin faydasına olan işler yapalım. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde herkes görecek. Hizmetlerimiz Her kesimden takdir alacak. Süreç içerisinde o kadar güzel işler yapacağız ki insanlar Çorum’u örnek gösterecek. 'Ne kadar güzel, kavga yok, fitne yok. Belediye güzel çalışıyor, dürüst çalışıyor.' diyecekler. Bunu tüm meclisimiz için söyleyecekler."

Kaynak: AA