'Gönül Mimarları İnisiyatifi'nden Açıklama

Diyarbakır’da Gönül Mimarları İnsiyatifi, cuma namazı sonrası Hazreti Süleyman Camisi önünde açıklama yaptı.

İnisiyatif adına basın açıklamasını okuyan Mahmut Bozbay, "AK Parti adalet ve kalkınma ruhuna sahip çıkmak niyetiyle yola çıktı. AK Parti kurulduğu günden bu yana Diyarbakır'da arzu edilen seviyede bir çalışma yapmadı. Zaman yeni yeni partiler kurma zamanı değildir, zaman öz eleştiri, kendini yenileme, düştüğü yerden kalkma zamanıdır. Zaman, hareketine sık sık inovasyon kazandırarak ilerleme zamanıdır diyoruz." ifadelerini kullandı.

"Ülkemizin verdiği bu güçlü mücadelede, başta kurucu üyeleri olmak üzere, hem ülke çapında hem yerelde ve özellikle şehrimizde ne kadar millet ve memleket menfaatini dert edinen insan varsa hepsine yeni bir umut ve heyecanla bir araya gelmelerini, ülke ve millet için taş üstüne taş koymalarına davet ediyoruz." diyen Bozbay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm dünyanın takdirini kazandığını, gönüllerde taht kurduğunu aktardı.

Bozbay, "Başkanımız Erdoğan'ın arkasında Diyarbakır Surları gibi sağlam saf tutmak, insani ve vicdani bir zaruret halini almıştır." dedi.

Diyarbakır'ın İslam ile şereflendiğini dile getiren Bozbay, "Bu mübarek şehirde, maddi ve manevi huzuru yeniden yakalayacağız. Diyarbakır'da vücut bulacak huzur, sükunet ve suhulet, Rabb'imizin izniyle tüm ülkeye yansıyacaktır." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA