GAÜN Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümünün Başarısı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Sekizinci Sanat Topluluğu üyeleri ve Öğretim Görevlisi Ceyhun Uçuk, Toros Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gastronomi Şenliği'ne katılarak, şenlikler kapsamında düzenlenen workshop ve yarışmalarda GAÜN'ü temsil etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Toplam 3 kategoride 27 yarışmacının hünerlerini sergilediği yarışmalar kapsamında, GAÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, tüm dereceleri alarak büyük bir başarıya imza attı.

Üniversite kategorisinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Süleyman Emre Küçükyavuz altın, Sümeyye Serttaş gümüş ve Bilge Uyan bronz madalyanın sahibi oldu.

Festival kapsamında GAÜN Öğretim Görevlisi Ceyhun Uçuk ve Harran Üniversitesi Halfeti Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Mehmet Fatih Kayran tarafından bir de panel düzenlendi. Etkinliğe İçel ve diğer illerden gastronomi ve aşçılık alanından birçok kişi katıldı.

Yarışma sonunda GAÜN Öğretim Görevlisi Ceyhun Uçuk, desteklerinden dolayı GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e, Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamile Perçin Akgül'e ve GAÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oya Özkanlı'ya teşekkür etti.

Kaynak: AA