Mersin'de Şehit Halisdemir İçin Özel Sınıf

Orta Doğu Sanayicileri ve İş İnsanları Derneğince bir ilkokulda 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir için özel sınıf yapıldı.

Mersin'de Şehit Halisdemir İçin Özel Sınıf
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir için İçel'deki bir ilkokulda özel sınıf oluşturuldu.

Orta Doğu Sanayicileri ve İş İnsanları Derneğince, merkez Akdeniz ilçesindeki Sosyal Hizmetler İlkokulu'nda Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Halisdemir anısına sınıf yapıldı.

İçel Valisi Ali İhsan Su'nun eşi Zeliha Su'nun fikir önderliğinde gerçekleşen çalışmada, Türk bayraklarıyla donatılan sınıfın duvarına Halisdemir'in büyük bir portresi, biyografisi ve görev yaptığı dönemden fotoğraflar asıldı.

Kapısı da boydan boya şehidin fotoğrafıyla süslenen sınıfın bulunduğu koridorun duvarlarına 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı verilen mücadeleyi anlatan görseller yerleştirildi.

Sınıfın açılışına Zeliha Su'nun yanı sıra Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Adıcan da katıldı.

Protokol üyeleri, açılışın ardından öğrencilerle sohbet etti.

Kaynak: AA