Bilecik Belediye Başkanı Şahin, Mimar Ve Mühendislerle Buluştu

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, teknik oda temsilcilikleri, mimar ve mühendisliklerin yetkilileriyle bir araya geldi.

Şahin, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonu'nda, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Elektrik Mühendisleri, Harita ve Kadastro Mühendisleri odalarının yetkilileriyle sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokolü imzaladı.

Toplantıda konuşan Şahin, kentteki işlerin yerli mimar ve mühendislerle yapılmasını öngören bir protokol imzaladıklarını söyledi.

Bunun, sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi için ortak mesleki ve tekniği iş birliği protokolü olduğunu belirten Şahin, "Bilecik'te yaşayan insanların kentimiz için çok daha iyi projeler üretebileceğine inanıyoruz. Bu çerçevede sorunu sadece ekonomik sorun olarak görmek değil, bunun dışında Bilecik'te yaşayan mimar ve mühendisler ile çalışmak istedik." dedi.

Kaynak: AA