Sağlık Sektörünün Kalbi İzmir'de Atacak

Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği tarafından düzenlenen "Özel Sağlık Hizmet Sunumu ve Özel Sağlık Sigortacılığı İlişkisi" konulu panel, 3 Mayıs 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Özel Sağlık Hizmet Sunumu ve Özel Sağlık Sigortacılığı İlişkisi" isimli panel, sağlık sektöründen önemli isimleri bir araya getirecek. 3 Mayıs 2019 Cuma günü Medical Park İzmir Hastanesi Ata Salonu’nda 13.30’da başlayacak ve genel katılıma açık olacak panelde, önemli konular masaya yatırılacak.

Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği tarafından düzenlenen panelin açılış konuşmasını Medical Park İzmir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Zeki Hozer gerçekleştirilecek. Panelin oturum başkanlığını İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Kıdak’ın yapacağı programda; Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdür Yrd. Dr. Nilgün Söylemezoğlu, Park Tıp Merkezi Kurucusu Dr. Mehmet Zafer Kitiş, Grupama Sağlık Sigortası Müdürü Elvan Atalay ve Marsh Brokerlik Kıdemli Müşteri İlişkileri Yönetici Deniz Kanat da konuşmacı olarak yer alacak.
Kaynak: İHA