Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli'nde Fen Lisesi'nde mezuniyet töreni yapıldı.

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde öğrenciler mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Okul Müdürü Nurşen Turgut, törende yaptığı konuşmada, 78 öğrenciyi mezun etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Okulun 14'üncü mezuniyet töreniyle birlikte 501 öğrenciye diploma vererek mezun ettiklerini aktaran Turgut, okulun mezunlarını yeni hayatlarına uğurlamanın coşkusunu, heyecanını, telaşını ve merakını hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

Öğrencileri ülkenin ve dünyanın ihtiyaç duyduğu bilimsel ve kültürel alanlarda yetkin, biriktiregelmiş mirası değerlendirebilen, hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üreten ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirdiklerini ifade eden Turgut, en iyi şekilde yüksek öğrenime hazırladıklarını kaydetti.

Turgut, öğrencilere yeni hayatlarına başarılar diledi.

Konuşmanın ardından Turgut, mezun olan öğrenciler adına temsili olarak Buse Yılmaz'a plaket takdim etti.

Bayrak ve flama teslimin ardından öğrencilere diplomaları dağıtıldı.

-AK Parti Lüleburgaz Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti Lüleburgaz ilçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Öğretmen Evi'nde İlçe Başkanı Tanzer Koç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, parti teşkilatı, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Koç, toplantıda yaptığı konuşmada, istikrarın sürmesi için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Partiyi hak ettiği daha iyi noktalara ulaştırmak için herkesin elini taşın altına koymasını isteyen Koç, ilçede birkaç konuda eksik kaldıklarını ve eksiklerin kısa sürede giderilmesi gerektiğini belirtti.

AK Parti'nin hizmet ve vatandaş odaklı bir parti olduğunu anlatan Koç, yapılan hizmetlerle birlikte vatandaşların daha fazla gönlüğünü kazanmak istediklerini ifade etti.

Koç, bir sonraki danışma meclisi toplantısında birim başkanlarından eksik kalınan noktaların tamamlanıp raporlanması ve sürecin daha verimli kılınması yönünde projeler geliştirilmesi talimatını verdi.

Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

-Lüleburgaz'da ramazan pidesinin fiyatı belli oldu

Lüleburgaz'da ramazan pidesi fiyatları belirlendi.

Lüleburgaz Gıda Maddeleri Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı İlhan Karaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan pidesi fiyatlarının belirlendiğini söyledi.

Pidenin ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olarak nitelendirdiklerini ifade eden Karaca, bu yıl 250 gramlık pide 1,75, 400 gramlık pide ise 3,50 lirada satılacağını belirtti.

Fırınlarda ramazan pidesi üretimine ramazanın birinci günü başlayacağını aktaran Karaca, pide fiyatlarına gramajlarına göre 25 kuruş ve 50 kuruş zam yapıldığını kaydetti.

Kaynak: AA