Kartepe Belediyesi Yeni Hizmet Binasına Taşınıyor

Kartepe Belediyesi, 6 Mayıs Pazartesi günü yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayacak.

Kartepe Belediyesi’nde 2009 yılında başlayan ve 10 yıllık faaliyet döneminde Kartepe ilçe halkına verilen hizmetlerin yönetimi ve koordinasyonuna ev sahipliği yapan eski Kartepe Belediye binasındaki dönem sona erdi. Kartepe Belediyesi geçtiğimiz iki buçuk yıl içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü yeni bina inşaat çalışmalarını geçtiğimiz ay tamamladı. Vatandaşlara sunulan hizmetlerin aksamaması için son 2 haftadır müdürlük ve hizmet birimlerinin peyder pey taşındığı Kartepe Belediyesi, 6 Mayıs Pazartesi itibariyle tüm birimleriyle, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Taş Sokak’ta bulunan yeni hizmet binasına taşınacak.

Konu ile ilgili ilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Tebdili mekanda ferahlık vardır. Burada özellikle binamızın yerinden, projesine ve yapımına kadar çok değerli emekleri ve katkıları olan kurucu ve geçmiş dönem belediye başkanlarımız Şükrü Karabalık ve Hüseyin Üzülmez’e, şimdiki ve geçmiş dönem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlarımız, İbrahim Karaosmanoğlu ve Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ayrı ayrı teşekkür ederim. Onların emekleri ve çabaları sayesinde Kartepemiz yeni hizmet binasına kavuştu” dedi.

Sözlerine devam eden Belediye Başkanı Kocaman “Biz de bu sorumluluğun bilinciyle, değerli Kartepeli hemşehrilerimizi en güzel hizmetlerle buluşturmak için ekibimizle birlikte durmadan, yorulmadan çalışacağız. Titizlikle yürüttüğümüz taşınma ve geçiş sürecinde olası küçük aksaklıklar için halkımızın göstereceği hoşgörü ve anlayışa şimdiden teşekkür ederim. ‘Kartepe Bir Başka Güzel’ sloganımızı herkesin hissedebilir derecede yaşaması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA