Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Erzurum Standını Ziyaret Etti

Bu yıl 75.’si gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu öncesinde etkinlik çerçevesinde birlik bahçesinde kurulan Erzurum standına öğlenden sonraki program çerçevesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından ziyaret edildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Erzurum Standını Ziyaret Etti
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB ) 75. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket takdim programının ardından, beraberinde Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte fuar merkezindeki stantları ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile beraberindekiler daha sonra Erzurum standını ziyaret ederek, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral’dan Erzurum cağ kebabı ve kadayıf dolması hakkında bilgiler aldı. Bu arada Başkan Yardımcısı Fuat Oktay ve beraberindekilere Erzurum cağ kebabı, sucuk ve kadayıf dolması ikram edildi.

İkramdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Oktay, "İkram ettiğiniz cağ kebabı, sucuk ve kadayıf dolması gerçekten çok güzel, emeği geçen herkesi kutluyorum. Erzurum Ticaret Borsası bugün burada gerçekleştirdiği organizasyondan dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Erzurum Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın ziyaretine Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Meclis Başkanı Yavuz Güney, Birlik Genel Kurulu Delegeleri Cahit Yarba, Süleyman Selimoğlu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Taşpınar, Meclis Başkanı Mustafa Yılmaz, Oltu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baki Karaca ile Meclis Başkanı Baki Parlak ile Erzurum Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ensar Korucuk’ ta katıldılar.
Kaynak: İHA