Arnold Schwarzenegger'e Tekmeli Saldırı

Eski Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger, Güney Afrika'da düzenlediği spor etkinliği sırasında genç bir saldırganın tekmesinin hedefi oldu.

Eski Kaliforniya Valisi, aktör ve vücut geliştirme sporcusu Arnold Schwarzenegger, Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde katıldığı bir etkinlikte fiziksel saldırıya uğradı.

BBC'de yer alan habere göre sosyal medyaya yayılan videoda, Schwarzenegger'e, Güney Afrika'da organize ettiği "The Arnold Classic Africa" spor müsabakası etkinliğinde hayranlarıyla fotoğraf çektirdiği sırada siyahi bir gencin "uçan tekmeyle" arkadan vurduğu görülüyor.

Saldırının ardından Schwarzenegger hafif öne doğru sendelerken, yere düşen saldırgana aktörün koruması müdahale ediyor.

Schwarzenegger, saldırının ardından Twitter'dan hayranlarına hitaben paylaştığı mesajda, "Mesajlarınız için teşekkür ederim ama endişelenecek bir şey yok. Arkamdaki kalabalık öne doğru yığıldı sandım ki bu tip etkinliklerde sıkça olur. Tekme yediğimi ben de sizin gibi videoyu izleyince fark ettim. Neyse ki bu salak Snapchat yayınımı bölmedi." yazdı.

Schwarzenegger mesajında organizasyonun söz konusu olayla değil müsabakalarda yer alan sporcuların performansıyla anılmasını dilediğini belirtti.

"The Arnold Classic Africa" etkinliği her yıl mayıs ayında düzenleniyor. Organizasyonda sporcular vücut geliştirmeden dövüş sporlarına kadar farklı dallardaki müsabakalarda mücadele ediyor.
Kaynak: AA