Turhal'da İstihdama Katkı Sağlayanlara Ödül

Turhal ilçesinde istihdama katkı sağlayan firmalar, ödüllendirildi.

İlçedeki bir sosyal tesiste düzenlenen iftar sonrası istihdama kesintisiz katkı sağlayan firmalar için tören düzenlendi.

Tokat Valisi Ozan Balcı, burada yaptığı konuşmada, Tokat'ı her alanda geliştirmek istediklerini vurguladı.

Kenti kalkındırmayı amaçladıklarını dile getiren Balcı, "Amacımız Tokat'ı tarımda, turizmde, sanayide, eğitimde, ulaşımda, iletişimde, enerjide, kısacası hayatın her alanında gelişen, ilerleyen, Türkiye'ye ayak uydurabilen kalkınmış, örnek bir il haline getirebilmek. Bunu kimlerle yapacağız. Buradaki iş adamlarımızla yapacağız." dedi.

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çenesiz de ramazan ayının getirdiği birlik ve beraberlik duygusunu diğer zamanlarda da devam ettirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Çenesiz, "Bu sayede terör belasını, bütün dünyada cereyan eden ekonomik sorunları ve çeşitli dış kaynaklı ekonomik saldırılar nedeniyle yaşadığımız sorunların topyekün aşılabileceği düşüncesindeyim." diye konuştu.

Konuşmaların ardından mart ayı verilerine göre istihdama sürekli ve kesintisiz katkı sağlayan 6 firmaya ödülleri verildi.

Programa CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Belediye Başkanı İlker Bekler, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, kurum müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile oda üyeleri katıldı.

Kaynak: AA