Seçer Açıklaması 'Hep Beraber Daha Güzel Bir Mersin Oluşturacağız'

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İçel Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında hal esnafı ile bir araya geldi.

Seçer Açıklaması 'Hep Beraber Daha Güzel Bir Mersin Oluşturacağız'
Dernek binası önünde kurulan iftar programına Vali Ali İhsan Su ile birlikte kent protokolü de katıldı.

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, programda yaptığı konuşmada, iftar etkinliğini düzenleyen İçel Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği temsilcilerine teşekkür ederek, “Ramazan-ı Şerif’iniz hayırlı olsun, her günümüz böyle olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Bir sofrayı beraber paylaşalım. Birbirimize dostça yaklaşalım, bir ekmeği bölüşelim. Toplumda huzurun, mutluluğun, kardeşliğin, birbirine yardım etme duygusunun gelişmiş olması çok güzel bir duygu. Ramazan dolayısıyla iftarlara katılıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Ama arzu ediyorum ki sadece Ramazan sürecinde değil bu ortamı 365 gün yaşayalım. Bunu arzu ediyorum. İnşallah hep beraber bunları da gerçekleştireceğiz. Şehrimiz bizim şehrimiz. Başka İçel yok. Hep beraber daha güzel bir İçel oluşturacağız. Böyle güzel ve müstesna bir kentte hep beraber yaşayacağız” dedi.

İftar programında Başkan Seçer’in yanı sıra protokol üyeleri de birer konuşma gerçekleştirdiler. Konuşmaların ardından Seçer ve protokol üyelerine İçel Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Münir Şen tarafından plaket takdimi yapıldı.
Kaynak: İHA