PAGEV, Sektör Temsilcileriyle İftarda Buluştu

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), sektör temsilcilerini geleneksel iftar yemeğinde ağırladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin en hızlı büyüyen sektörlerinden Türkiye plastik sektörü, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Sektörle iş birliği içinde her yıl verilen mezunlarla sahaya eğitimli plastikçiler kazandıran PAGEV'in ev sahipliğinde organize edilen geceye, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'nın yanı sıra kimya, plastik ve geri dönüşüm sektörünün önemli aktörleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve sektöre destek veren çeşitli kurum ve kuruluşlardan davetliler katıldı.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, sektör ve eğitim iş birliğinin önemini vurgulayarak, "Ülkemizin geleceği ve çocuklarımızın yarına güvenle bakması için Bakanlığımızın 2023 vizyonuyla hareket ediyoruz. Çocuklarımızı yarına hazırlama sürecinde sektörle iş birliği hayati derecede önemli." ifadelerini kullandı.

Gebze ve Küçükçekmece PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri öğrencilerinin mezuniyet heyecanını da paylaşan katılımcılar programda, Milli Eğitim Bakanlığının 2023 vizyonuyla, plastik sektörünün vizyonu ve gelecek stratejileri açısından yapılması gereken konuları üzerinde durdu.

Kaynak: AA