Kaymakam Tortop, Muhtarlarla İftar Yaptı

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, ilçede görev yapan mahalle ve köy muhtarlarıyla iftarda buluştu.

İlçede bulunan bir restoranda gerçekleştirilen iftar programında konuşan Kaymakam Eflatun Can Tortop, Ramazan ayının bereket, kardeşlik ve paylaşma ayı olduğunu belirterek, geleneksel iftar yemeğinin muhtarlarla dayanışmayı güçlendirdiğini, bu vesileyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Katılımcılara teşekkür eden Kaymakam Eflatun Can Tortop, "Ramazan ayında nefis terbiye ediliyor. Büyük bir özlemle beklediğimiz, sabrın, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı, rahmet ve mağfiret iklimiyle dünyamızı kuşatan mübarek bir Ramazanı Şerif ayına hep birlikte ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek ramazan ayı hayırlara vesile olsun. Bereket, bolluk ve yardımlaşmanın arttığı bu kutlu ayda yaptığımız bütün ibadetlerimizin Cenab-ı Allah tarafından kabul edilmesini niyaz ediyorum." dedi.

İftar programına muhtarların yanı sıra Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, Jandarma Komutanı İhsan Doray, Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal, İlçe Özel İdare Müdürü Halil Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

Kaynak: AA