Miniklerin Yıl Sonu Etkinliği

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Renkli Ev Kreşi tarafından yıl sonu etkinliği düzenlendi.

AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsü İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan AKÜ Sosyal Tesisler İşletme Müdürü İsmail Ciğerci, "Okul öncesi eğitimi dikkate alındığında anaokulların çocukların eğitim sürecinde önemli bir başlangıç noktası olduğu gerçeğini kabul etmemek mümkün değildir." dedi.

"Bizler eğitimciler olarak anaokulunda eğitim alan çocuklarımızın başarılarını ilköğrenim sürecinde izlemekteyiz" diyen Ciğerci, şöyle konuştu:

"Çocuklarımızın öz güvenleri gelişmiş, paylaşımcı, sosyal, kendilerini çok iyi ifade edebilen bireyler olarak bu topluma kazandırma çabasındayız. Okul öncesi eğitimde temel amacımız çocuklara davranış kazandırmaktadır. Çağdaş eğitim modelinin aslıda budur. Yaparak yaşayarak sürdürülen yapılandırıcı eğitimimizin kesitlerinden sizlere bir demet sunmaya çalışacağız. Çocuklarımız bu gösterilere hazırlanırken çok özen gösterdiler aynı zamanda öğretmenlerimizde çok özen gösterip yoruldular. Bu nedenle çok heyecanlılar."

Kaynak: AA