Çorum Belediyesinden Vergi Ödemesi Hatırlatması

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2019 yılı ilk taksit ödeme süresinin 31 Mayıs'ta sona ereceği bildirildi.



Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, yaptığı yazılı açıklamada, bina, arsa, arazi gibi gayrimenkul sahibi vatandaşların emlak vergisi ile iş yeri sahiplerinin çevre temizlik ve ilan reklam vergilerin birinci taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu belirtti.

Vatandaşlara ödemelerini son güne bırakmamaları çağrısında bulunan Çöplü, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın ödemelerini son günlere bırakmazlarsa ramazan gününde daha rahat ödeme yapabilir. Ödemeler belediye veznelerinden, banka şubelerinden, anlaşmalı fatura tahsilat merkezlerinden ve PTT şubelerinden yapıldığı gibi resmi internet sayfamız 'www.corum.bel.tr' adresinden de online yapılabilmektedir. Vergilerini zamanında ödemeyenlerin borçlarına yasa gereği gecikme cezası uygulamak zorunda kalınıyor. Vergilerin ödenmesi hususunda gerekli hassasiyeti gösteren vatandaşlarımız, şehrimize yapılan ve yapılacak olan güzel hizmetlere katkı sunmakta ve Çorum'umuzun daha da güzelleşmesine destek vermektedir."

Kaynak: AA