Çay'dan Kısa Kısa

Çay Belediyesi, Ramazan bayramı öncesi asri mezarlıkta yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları inceledi.

Atlı, yapılan çalışmalar hakkında gazetecilere yaptığı açıklamada, "İlçemizin asri mezarlık duvarlarının iç ve dış cephelerinden bir kısmı yıpranmış, bir kısmı da yıkıldığını tespit ettik. Ramazan bayramı öncesi de yıkılan duvarlarda perde beton çalışmaları yapılacak. Bozuk ve eski olan yollarda parke taşları sökülerek yenileyeceğiz." dedi.

- Çay ilçe merkezi çevre düzenlemesi

Çay Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için ilçe merkezindeki anıt ve tören alanlarında çevre düzenlemesine başladı.

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Dörtyol mahallesindeki Atatürk Anıtı ile tören alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Atlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Anıtta yapılan incelemeler sonucunda yer ve yan duvarların mermerlerinin tamamen kırık olduğu tespit edildi. İlçemize yakışmayan bu görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için Atatürk Anıtı'nda yenileme çalışması başlattık. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için hazır hale getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA