Ana Okulu Öğrencileri Yardım Kolisi Hazırladı

Bolu Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda öğrenim gören öğrenciler, hazırladıkları yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şube Müdürlüğüne teslim etti.

Ana okulu yönetimi ve Bolu Müftülüğü tarafından düzenlenen "Değerler Eğitimi" dersleri ile manevi eğitimlerini alan minik öğrenciler, hazırladıkları yardım kolilerini Türkiye Diyanet Vakfına teslim ederek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağladı.

Düzenlenen teslim törenine Bolu Müftüsü Orhan Genç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube müdürleri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Minik Eller Yardım ediyor projesi hakkında bilgi veren Kuran Kursu Öğreticisi ve Anaokulu Değerler Eğitimi Öğretmeni Kübra Uzunöz, "Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığımızın ramazan ayı teması infak. Bizde geleceğimizin teminatı yavrularımıza infak kavramını yaparak ve yaşayarak öğretmeye çalıştık." dedi.

Kuran Kursu Öğreticisi ve Değerler Eğitimi Öğretmeni Fatma Can ise beklediklerinin üzerinde bir ilgi ile karşılaştıklarını belirterek, bu ilgilerinden dolayı öğrenci velileri, okul yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Kaynak: AA