Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop başkanlığında, "Uyuşturucu ile Mücadele" ve "Cinsel İstismar" konulu toplantı düzenlendi.

İlçe Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen programda konuşan İlçe Kaymakamı Tortop, "Uyuşturucu ile mücadele ve cinsel istismar konularında alınması gereken önlemler ve çalışmalarda, kurumların eş güdüm ve koordinasyon içinde olmasını istiyoruz. Uyuşturucu ve madde bağımlılığını önleme, koruma ve sonuç alıcı çalışmalar yapılması, cinsel istismar ile ilgili olarak da anne baba, idareci, jandarma, emniyet olarak tam bir iş birliği ve koordinasyonu önemsiyoruz. Çocuklardaki özgürlük ihtiyacı ve ilgisizlik maddeye ulaşmayı kolay hale getirmektedir. Bunun için ailelere de büyük görevler düşüyor." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Kaymakam adayı Dilara Şenoğlu, Cumhuriyet Savcısı Ebru Çalışkan, İlçe Jandarma Komutanı İhsan Doray, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal ve daire müdürleri katıldı.

- İscehisar Mermerciler Derneği 14. Genel Kurulu

İscehisar Mermerciler Dernek Başkanlığına Muharrem Çakmak seçildi.

İlçe esnaf odası konferans salonunda yapılan İscehisar Mermerciler 14. Genel Kurulu'nda konuşan yeni Başkan Muharrem Çakmak, "Genel kurulumuza katılarak bizlere güç verdiniz. Uzun yıllar derneğimize başkanlık eden Metin Mercan'a teşekkür ediyorum. Nasip olursa ekibimizle birlikte hizmet etme gayreti içinde olacağız. Birlik ve beraberlik içinde olarak yeni yönetimimizle çalışacağız." dedi.

Konuşma sonrası Çakmak, derneğe yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Metin Mercan'a bir plaket verdi.

Kaynak: AA