Patnos'ta Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Ağrı'nın Patnos ilçesinde geleneksel hale gelen öğretmenler arası futbol turnuvası düzenlenen final maçıyla sona erdi.

Eğitim-Bir-Sen Patnos Temsilciliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü arasında yapılan protokolle geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuvanın finali yapıldı.

Final maçı öncesi açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Taşdemir, bu faaliyetler sayesinde öğretmenlerin çevreyi daha iyi tanıdıklarını ve birbirleriyle daha çok kaynaştıklarını ifade etti.

Eğitim-Bir-Sen Patnos İlçe Başkanı Fikret Ayaz ise "Spor Yapalım Dostluk Kazansın" teması ile 15 Temmuz Şehitleri Halı Saha Futbol Turnuvası'nın bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini hatırlattı.

Turnuvaya 23 takımın katıldığını anlatan Ayaz, şöyle konuştu:

"Eğitim çalışanlarımızın büyük bir heyecan ve istekle turnuvaya katılmaları, oluşan dostluk ve kardeşlik atmosferi eğitim camiası adına bizleri memnun etti. Hak, emek, hukuk ve özgürlük mücadelesinin yanında sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerle de sendika olarak eğitim çalışanlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz. Turnuvaya destek veren ve katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum."

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fatih Alpaslan da turnuvadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılım gösteren bütün takımlara, tertip komitesine ve Eğitim-Bir-Sen İlçe temsilciliğine teşekkür etti.

Yaklaşık bir ay süren turnuvada, birinciliği Dedeli Sebahattin Yıldız Ortaokulu takımı, ikinciliği 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi takımı, üçüncülüğü ise Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandı.

Dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Kaynak: AA