Çay MYO'da 7. Çocuk Şenliği

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu'nda Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri bölümü tarafından 7. Çocuk Şenliği düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen programa, Çay Kaymakamı Erol Tanrıkulu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gencer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Yöntem, Ticaret Odası Başkanı Salih Kaygısız, çocuklar ve aileleri katıldı.

Şenlikte ebru sanatı, uçurtma, kağıt uçak, halı tezgahı etkinliği yapılırken, fen eğitimi aktiviteleri kapsamında çocuklara, Mbotlarla futbol, Heron Çeşmesi, Yanardağ deneyi, Qobleck gibi etkinlikleri yaptırıldı.

İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Çocuklarımızın gelişimi için bu tür etkinlikler çok yararlı oluyor. Anaokulu çocuklarımızın yetişmesinde her türlü görsel ve sanatsal etkinliklerin, yeteneklerinin geliştirilmesinde Meslek Yüksekokulumuz çok önemli bir görev üstleniyor. Öğrencilerimizin bir yılın sonundaki hünerlerini burada görmüş oluyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan şenlikte çocuklara pamuk şekeri, balon, patlamış mısır ve çikolata ikram edildi.

Kaynak: AA