Motorculardan Kültür Evlerine Ziyaret

Türkiye Motosiklet Platformu ile Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu (MKSF) üyesi bir grup motosikletli, Kırklareli'nde kültür evlerine ziyarette bulundu.

İstanbul ve Edirne ile Kırklareli Kırk Akıncılar Motosiklet Derneği üyesi motosiklet tutkunları, kentin ilk yerleşim yeri Yayla Mahallesi'nde biraraya geldi.

Kırklareli Belediye Başkan Vekili Burcu Özel'in de eşlik ettiği grup, Atatürk Evi ile Ali Rıza Efendi Kültür Evleri'ni gezdi.

Atatürk'ün bal mumundan yapılmış heykelleri ile hatıra fotoğrafı çekilen grup, ziyaretlerde yetkililerden bilgiler aldı.

MKSF Genel Sekreteri Özkan Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültür evlerinin gezilmeye ve görülmeye değer yerler olduğunu söyledi.

Motosiklet tutkunları olarak her fırsatta geziler düzenlediklerini ifade ede Kandemir, Kırklareli'nde bulunmaktan dolayı da büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Belediye Başkan Vekili Özel de motosiklet tutkunlarını Kırklareli'nde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kırklareli'nin "mutlu insanlar kenti" olarak anıldığını ifade eden Özel, kentte yapılan turizm yatırımları ile cazibe merkezi haline geldiğini kaydetti.

Özel, kentin özellikle hafta sonları yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktaları arasında bulunduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA