İş Sağlığı Ve Güvenliği Sempozyumu

Çankırı Karatekin Üniversitesinde (ÇAKÜ) İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu düzenlendi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Öğretim Görevlisi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği (İSAG) Başkanı Levent Kavlak, seminerde yaptığı konuşmada, Yapraklı Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencilerinin dönem ödevi olarak iş sağlığı ve güvenliği alanında poster sunum çalışmalarını başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sempozyuma katılan konuşmacıların Türkiye'nin iş sağlığı ve güvenliği alanında örnek çalışmalar yapan kuruluşların temsilcilerinden oluşmasının öğrencilerin mesleki yaşamı için büyük önem taşıdığını anlatan Kavlak, 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü yaklaşırken böyle bir organizasyonun gerçekleştirilmesinin anlam taşıdığını dile getirdi.

İş sağlığı ve güvenliği ikliminin yöneticilerin güvenlik kültürüne sahip çıkmasıyla oluşup gelişeceğini vurgulayan Kavlak, sempozyumun gerçekleşmesinde destek verenlere teşekkür etti.

Seminere ÇAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Mercesedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası İş Güvenliği ve Çevre Müdür Yardımcısı Saadettin Özer, TÜPRAŞ AŞ adına İş Sağlığı ve Güvenliği Başmühendisi Bahadır Büyükgürel, Sumitimo AKO Lastik Fabrikası AŞ adına İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Ömer Narin, Meiser Izgara ve Alfix İskele Sistemleri firması Genel Müdürü İhsan Onur Yılmaz ve Ürün Müdürü Bülent Aldaş katıldı.

Kaynak: AA