Başkan Kocaman, Koltuğunu Devretti

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğunu temsili olarak Hacı Halim Karslı İlkokulu 4’ncü sınıf öğrencilerinden Ertuğrul Önen’e devretti.

Başkan Kocaman, Koltuğunu Devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman koltuğunu devretti. Sabahın erken saatlerinde makamına gelen Belediye Başkanı Kocaman, temsili olarak Hacı Halim Karslı İlkokulu 4’ncü sınıf öğrencilerinden Ertuğrul Önen’e koltuğunu devretti. Yeni Belediye Başkanı Önen’in ilk talimatı misafirlerine çay ikram etmek oldu.

Projeleri hakkında bilgi veren Önen, “Çocukların oyun alanlarını genişleteceğiz. Geri dönüşüm ve çevrenin korunması yönünde projelere ağılık vereceğim. Çocukların kaliteli eğitim almaları için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Devir teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Kocaman “Yaklaşık 20 yıl avukatlık yaptım. Bununla birlikte yıllardır siyasetin içerisindeyim. Gençlerin siyaset yapması çok önemlidir. Bu makamlara gelirken donanımlı olmak çok önemlidir. Bizden önce bu makamlarda büyüklerimiz vardı. Ben de zamanı gelince devredeceğim. Sorumluluğunu yerine getirenler, hayallerinin peşinden koşanlar bu hizmet makamlarına ulaşacaklardır” dedi.

Hayırlı olsun ziyaretlerini de kabul eden küçük Başkan Önen, Kartepeli hemşehrileriyle yapılan hizmetler hakkında istişarede bulundu ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA