Adıyaman Emniyet Müdürü Alper, Makamını İlkokul Öğrencisine Bıraktı

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını ilkokul 3. sınıf öğrencisi Mert Enes Karabudak'a bıraktı.

Simya Koleji 3. sınıf öğrencisi Mert Enes Karabudak, İl Emniyet Müdürü Metin Alper'i makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürlüğü makamına oturan Karabudak, telsizle haber merkezine Altınşehir'de bulunan trafik yoğunluğunun giderilmesi talimatını verdi.

Karabudak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, makam koltuğuna oturmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Telsizden trafiğin açılmasını istediğini belirten Karabudak, "Şu an bir hayalim yok ama düşünüyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı en güzel bayramlardan bir tanesi. Çok eğlenceli geçeceğini umuyorum." diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Alper ise "Böyle mutlu günlerde yavrularımıza makamlar temsili olarak devredilir. Ben bugün makamımı Enes kardeşime teslim ettim. Kendisi de meslektaşımın evladı olduğu için işleyişimize yakındı. Polis amcalarının çalışmalarını görsün istedik." ifadelerini kullandı.

Çocukların polislerin hangi şartlarda ne tür çalışmalar yaptıklarını yerinde görme fırsatı bulmaları için makamları teslim ettiklerini aktaran Alper, "Gerçekten ümit ediyoruz ki geleceğimizin daha da aydınlık olmasını bu yavrularımız sağlayacak. 23 Nisan'ın da daha da coşkulu geçmesini arzu ediyorum." dedi.

Kaynak: AA