TEV'den Başkan Kurt'a Destek Teşekkürü

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Eskişehir Şube Yürütme Kurulu Başkanı Tuğba Damarsoy, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

TEV'den Başkan Kurt'a Destek Teşekkürü
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Türk Eğitim Vakfı (TEV) Eskişehir Şube Yürütme Kurulu Başkanı Tuğba Damarsoy, Başkan Kurt’a gençlerin eğitimine verdiği destek için teşekkür etti. Başkan Kurt’a gençlerin eğitim yolculuklarına verdiği destek için teşekkür belgesi de takdim eden Damarsoy, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti.

Damarsoy, TEV Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı imzalı, “Yeni döneminizin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sizlerin değerli katkılarıyla evlatlarımızın eğitimlerini destekleyerek, geleceğe umutla bakmalarını sürdürmeyi temenni ediyorum” mesajı da Başkan Kurt’a iletti.

Tuğba Damarsoy’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kurt, Rona Yırcalı’nın mesajının kendisini ayrıca mutlu ettiğini kaydetti.

Odunpazarı Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olacaklarını belirten Başkan Kurt, yeni dönemde de gençlerle birlikte çok başarılı işler yapacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA