Türk Kızılayı'nın 150. Yıl Dönümü Etkinlikleri

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde okul idarecileri ve öğretmenler, Türk Kızılayının 150. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kan bağışında bulundu.



Etkinlikleri kapsamında araç trafiğine kapalı İnegöl Caddesi'nde kan bağışı standı kuruldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı, şube müdürü Servet Şahin, ilçede görev yapan okul idarecileri ve öğretmenler kan bağışında bulundu.

Yardımcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Kızılayının 150. yıl dönümü etkinliklerine "Kanımda Hayat Var" ve "Bir Kitap Üç Hayat" sloganlarıyla destek verdiklerini söyledi.

İlçede görevli okul idarecileri ve öğretmenlerle birlikte Türk Kızılayına kan bağışında bulunduklarını anlatan Yardımcı, "Kan bağışında bulunan okul idarecileri ve öğretmenlerimize kitap hediye ediyoruz. Böylece hem Türk Kızılayının kan stoklarına destekte bulunuyoruz hem de milli eğitim camiası olarak tüm vatandaşlarımıza örnek oluyoruz." dedi.

Yardımcı, kan bağışı kampanyasının ardından katkılarından dolayı Türk Kızılayı Doğubayazıt Şube Başkanı Kemal Şahin'e kitap hediye ederek teşekkürlerini iletti.

Kaynak: AA