Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gençlik Meclisi Başkanı Alperen Şerifoğlu ve üyelerini makamında kabul eden Yüce, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yüce, yaptığı konuşmada, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gençlerimizin yaptığı çalışmaları önemsiyor, her yeni proje ve çalışmada heyecanlanıyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimize yönelik çok önemli projeleri hayata geçireceğiz. Şehrimize katkı sunacak tüm çalışmalarda yanlarında olacağız. Gelişimleri için çalışan, çabalayan, üreten gençlerimize başarılar diliyorum." diye konuştu.

- "Üretenin yanındayız"

Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Sarı, Işıksu'nun yönetiminde Adapazarı'nda güzel işler yapılacağına inandığını belirterek, Borsa olarak Adapazarı'mızın tarım değerlerinin daha çok korunması ve desteklenmesi gerektiğini belirtiyor ve üreticilerimize yönelik kapsamlı projelerde yerel yönetimlerimizin desteğini alacağımıza inanıyorum. Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Mutlu Işıksu da Adapazarı'nın geçmişinde olduğu gibi bugününde de tarımın çok önemli bir değer olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Adapazarımıza bereket diyarı olarak nitelendiriyoruz. Seçim çalışmalarımızda da hemşehrilerimizle bir araya geldiğimizde ifade etmiştim. Biz, tabiatla insan, insanla mekan ilişkisi güçlenmiş, tarım değerlerini destekleyen ve kaliteli üreten bir Adapazarı istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda hep birlikte çalışacağız, üretenin her zaman yanında olacağız, elimizden gelen desteği vereceğiz. Ticaret Borsamız bu konuda çok güzel aksiyon alıyor, Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şehrimizin kıymetli bir kuruluşu olan Ticaret Borsamızın 94. yılını kutluyor, başarılı nice yıllar diliyorum."

Kaynak: AA