Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük'te zirai don uyarısında bulunuldu.

Valilikten yapılan açıklamada, 20-23 Nisan tarihlerinde Bartın, Düzce, Zonguldak'ın iç kesimleri ile Bolu, Çankırı, Karabük ve Kırıkkale genelinde gece ve sabah saatlerinde hafif, yüksek rakımlı ilçelerde ise orta kuvvette zirai don riski bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, yetkililerin ve çiftçilerin gerekli tedbirleri almaları, zirai don durumu hakkında detaylı bilgi için en yakın meteoroloji müdürlüğüne başvurmaları istendi.

- KBÜ'de okçuluk turnuvası

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) Sağlık ve Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen "Sportif Etkinlikler" kapsamında okçuluk turnuvası gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi Okçuluk Salonu’nda gerçekleşen müsabakalarda, 41 sporcu birincilik için mücadele etti.

Erkek, kadın ve personel kategorilerinden oluşan yarışmada her yarışmacı üçer turdan beşer okla toplam 15 ok kullandı ve 18 metreden atış yaptı.

Atışlar sonunda kadınlarda Betül Demirtaş birinci olurken, Hilal Kaya ikinci, Remziye Navdar üçüncü oldu.

Erkeklerde ise İbrahim Afraziloğlu birincilik, Çağdaş Kolcu ikincilik, Yusuf Değirmenci üçüncülük elde etti. Personel kategorisinde ise Fatih Uysal birinci, Şaban Vural ikinci, Sami Demirtaş da üçüncü oldu.

Sportif etkinlikler satranç, badminton, bilek güreşi, masa tenisi, sokak voleybolu ve sokak basketbolu müsabakalarıyla devam ediyor.

- KBÜ mezunları medya dünyasının prestijli ödülüne layık görüldü

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü mezunlarından Selman Öztürk ve Hakan Canlı, medya dünyasının en prestijli organizasyonlarından olan Türkiye Spor Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

KBÜ Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü’nden 2012 yılında mezun olan ve Sabah gazetesinde kariyerlerini sürdüren Selman Öztürk ve Hakan Canlı, aldıkları ödülle KBÜ’yü gururlandırdı.

17 yıldır düzenlenen Türkiye Spor Ödülleri töreninde, Yılın En İyi Sosyal Medya Mecrası ödülüne layık görülen Sabah gazetesi, yüz binlerce kullanıcının oyunu alarak rakiplerini geride bıraktı.

Sabah gazetesi sosyal medya direktörü olarak görev yapan Selman Öztürk ve Sabah gazetesi sosyal medya uzmanı olarak görev yapan Hakan Canlı, ödül gecesinde kurumlarını temsil etti.

- KBÜ’de "Çanakkale Parion Antik Kenti" anlatıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü tarafından “Çanakkale’nin Parlayan Değeri Parion Antik Kenti Kazı, Restorasyon ve Konservasyon Çalışmaları” adlı konferans düzenlendi.

Hamit Çepni Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansta, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vedat Keleş konuşmacı olarak yer aldı.

- Vergili'ye ziyaretler

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Rafet Vergili'ye "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Vergili'yi, MHP Araç İlçe Teşkilatı yetkilileri, KARGAZ yetkilileri, Muhtarlar Derneği yetkilileri, Türk Hava Kurumu Karabük Şubesi temsilcileri, MHP Zonguldak İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ve yönetimi, MİSİAD Karabük Şubesi yetkilileri, KARES Alışveriş Merkezi Yönetimi ve Şirinevler Mahalle sakinleri ziyaret etti.

Kaynak: AA