Sakarya'dan Kısa Kısa

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç'a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Başkan Kılıç'ı makamında, Sakarya PTT Baş Müdürü Yılmaz Demir, Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Kabacan ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Sinan Turan ve yönetim kurulu üyeleri, Yenikent Halk Eğitimi Merkezi yöneticileri, AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı mahalle başkanları, Judo Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda 32 kilogramda Türkiye şampiyonu olan Ceren Topçu ziyaret etti.

Kılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, vatandaşların olumsuz etkilendiği ve çoğunluğun istemediği hiçbir karara imza atmayacaklarını belirterek, "Rotamız, Erenler halkının huzurundan geçiyor. İnşallah gönül erleriyle geleceğin Erenler'ini inşa edeceğiz. Sorunlar var, halkımızın beklentileri, talepleri var. Hepsini biliyoruz. İnşallah ilçemizde hizmetler hız kazanacak, değişen ve gelişen bir Erenler olacak." ifadelerini kullandı.

- Gazetecilerden Adapazarı Belediyesi'ne ziyaret

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Matur ve yönetim kurulu üyeleri, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'yu ziyaret etti.

Başkan Işıksu'nun başarılı bir seçim süreci geçirdiğini vurgulayan Matur, "Adapazarı'nın güzel hizmetlerle buluşacağına inanıyoruz. Medya mensuplarımızla şehrimizin menfaatine olan her çalışmanızın destekçisiyiz. Hayırlı olsun, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Işıksu da yüksek tempoyla çalıştıklarını aktardı.

Gelen teveccühten mutlu olduklarını, gündüz vatandaşlara, akşam ve hafta sonu ise belediye çalışmalarına yoğunlaştıklarını belirten Işıksu, "Adapazarımıza hizmet için hep birlikte güzel yolculuğa çıktık. Birimlerimizle bir araya geliyor ve tüm çalışmaların adeta röntgenini çekiyoruz. Genel olarak iyi durumdayız. Şimdi hizmet zamanı ve inşallah daha iyi olacağız. Çalışmalarımızda en büyük destekçimiz, sizlersiniz. Medyamız bizim çözüm ortağımızdır." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA