Başkan Sarı'ya Milletvekillerinden Tebrik Ziyareti

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanlığındaki ziyarete, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ziyarette konuşan Veysel Eroğlu, "Nihat Sarı'nın başkanlığı, Dinar'a, Afyonkarahisar'a ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Nihat başkanımız, birlik ve beraberlik içerisinde ilçeye hizmet edecek." dedi.

"Bizler de onun arkasında durup, projelerinin gerçekleşmesine yardımcı olacağız" diyen Eroğlu, şöyle konuştu:

"Söz verdiği 100 günlük projelerine hemen başlaması takdire şayan bir husustur. Kendisini tebrik ediyoruz. Çok gayretli bir arkadaşımız. Dinar için çok büyük hizmetler yapacak. Dinar aslında çok şey kaybetti. Dinar çok daha yıldızı parlayan bir ilçe olabilirdi. Nihat başkan, 5 yıl için değil, kaybolan 10 yılı telafi için çalışacaktır."

Milletvekili Ali Özkaya da "Dinar’a yapılacak bütün projelerin takipçisi olacağız. Nihat Sarı başkanımızla birlikte en iyi hizmeti sunacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA