Sakarya'dan Kısa Kısa

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Sakarya İl Başkanı Muhammet Talha İbil, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'yi ziyaret etti.

"Hayırlı olsun" dileklerini ileten MTTB teşkilat üyeleri, Yüce'ye çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Nazik ziyaretleri ve temennileri için MTTB üyelerine teşekkür eden Yüce, "Sizler gibi ben de MTTB bünyesinde yer aldım. Dava anlayışıyla çalışmalar gerçekleştirdik. Bu noktada geçmişten alacağınız güçle kendinizi en iyi şekilde geliştirmelisiniz. Her alanda yetkin bireyler olmalısınız. Eğitiminizi en iyi şekilde tamamlayarak o alanda uzmanlaşmalısınız. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacak olan gençlerdir. Rabbim çalışmalarınızı bereketlendirsin." ifadelerini kullandı.

- Geyve Kamışlı'da yol yenileme çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Geyve’nin Kamışlı Mahallesi'nde heyelan sonucu çöken yolda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, yazılı açıklamasında, 3 bin 300 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki arteri yenilemek için çalışmalara başladıklarını belirterek, ekiplerin yolun yeni güzergahını belirlemek için orman içinde ölçüm gerçekleştirdiğini aktardı.

Belirlenen yeni yolun orman içinden geçeceğini ve daha rahat ulaşım sağlanacağını bildiren Akbulut, "İlk olarak dolgu malzemelerimizle yolumuzu doldurduk. Ekiplerimiz TMT yapısını yola dökerek çalışmaları hızlı şekilde sürdürmeye devam ediyor. İnşallah kısa süre sonra yolumuza asfalt dökerek son şeklini vermiş olacağız." açıklamasında bulundu.

- Serdivan Belediye Başkanı Alemdar'a ziyaret

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm misafirlere teşekkür eden Alemdar, Serdivanlı vatandaşların kendilerine teslim ettiği emanete sahip çıkacaklarını, insan odaklı hizmet anlayışıyla ilçenin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtti.

Seçim döneminde kamuoyuyla paylaşılan tüm projeleri, yeni dönemde bir bir hayata geçireceklerini bildiren Alemdar, Serdivan'ın ismini yeni yatırımlarla Türkiye'ye duyuracaklarını kaydetti.

Alemdar, Serdivan'ın geleceğini sivil toplum kuruluşları, sendikalar, dernekler ve vatandaşlarla planlayacaklarını ifade ederek, "Önemli olan Serdivanımıza en iyiyi, en güzeli getirmek. Bunun için de her zaman olduğu gibi Serdivanımızın ve şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte hareket ederek çalışmaya devam edeceğiz." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA