'İşsiz Hiçbir Gencimiz Kalmasın Diye Yola Devam Edeceğiz'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: 'Türkiye'de paslı bir çivisi bile olmayan, Türkiye'ye bir faydası olmayanlar bir araya gelmiş 'AK Parti gitsin' diyor. 'AK Parti gitsin' demekten başka projesi olmayanlara gereken dersi vermeye hazır mıyız?' 'Ekmeğimizi büyüterek, huzurumuzu artırarak, işsiz hiçbir gencimiz kalmasın diye yola devam edeceğiz. Bizim derdimiz esnafımızın daha fazla kazanması, çocuklarımızın asla ve asla işsiz kalmadığı bir Türkiye oluşturmak'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Türkiye'de paslı bir çivisi bile olmayan, Türkiye'ye bir faydası olmayanlar bir araya gelmiş 'AK Parti gitsin' diyor. 'AK Parti gitsin' demekten başka projesi olmayanlara gereken dersi vermeye hazır mıyız?" dedi.

Gül, merkez Şehitkamil ilçesindeki Çıksorut Mahallesi'nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da halkın yetkiyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğini, şimdi de 31 Mart'ta, genel seçimlerin tamamlayıcısı niteliğinde olan yerel seçimler için sandıkların kurulacağını anımsattı.

Belediyede Cumhur İttifakı'na destek verilerek, istikrarın ve huzurun devamının sağlanacağını anlatan Gül, "Bir tarafta 'Gaziantep ve Türkiye için ne yaparım' diyen Cumhur İttifakı, diğer tarafta da vatandaşı, esnafı düşünen değil, istikrar sona ersin, huzurlu günler kesilsin, 'AK Parti gitsin de ne olursa olsun' diyen bir anlayış var. Türkiye'de paslı bir çivisi bile olmayan, Türkiye'ye bir faydası olmayanlar bir araya gelmiş 'AK Parti gitsin' diyor. 'AK Parti gitsin' demekten başka projesi olmayanlara gereken dersi vermeye hazır mıyız?" diye konuştu.

Gül, Türkiye'de milleti, AK Parti öncesinde kimsenin düşünmediğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Hastane önünde sırada bekleyen vatandaşlarımız vardı. Hastanelerde vatandaşlarımızdan ameliyat parası isteniyordu. 'Para yok' dendiğinde, 'Git tarlanı, traktörünü sat' deniyordu. 'Benim tarlam, traktörüm yok' dediğinizde ise 'Ne yaparsan yap kardeşim' denilerek hastanede rehin tutulan kardeşlerimiz vardı. AK Parti gelip 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' dedi. Bugün hastanelerde rehin alınan kimse yok. Daha iyilerini de sizlerin desteğiyle yapacağız."

Seçime sayılı günler kala Türkiye'nin büyümesini istemeyenlerin el birliğiyle Cumhur İttifakı'nın zayıflaması için çalıştığına işaret eden Gül, şunları kaydetti:

"Kim kiminle beraber dikkat edin. Türkiye'nin büyümesini istemeyenler bugün Cumhur İttifakı zayıflasın diye çalışıyor. FETÖ'sü ve PKK'sı bir yandan içeriden ve dışarıdan sırtını terör örgütüne dayayanlar, Türkiye büyümesin istiyorlar. Özellikle dışarıdaki Türkiye düşmanlarına sesleniyoruz; 31 Mart'ta kararı siz vermeyeceksiniz, kararı milletimiz verecek. Ekmeğimizi büyüterek, huzurumuzu artırarak, işsiz hiç bir gencimiz kalmasın diye yola devam edeceğiz. Bizim derdimiz esnafımızın daha fazla kazanması, çocuklarımızın asla ve asla işsiz kalmadığı bir Türkiye oluşturmak. Bu anlamda önemli adımlar attık, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapmaya da devam edeceğiz. Biz herkesi bir ve kardeş görüyoruz. Bizim kavgaya vaktimiz yok. Biz Gaziantep için hizmetle yolumuza devam edeceğiz."
Kaynak: AA