Mehmet Özhaseki: PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin oyunu istemiyorum

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin oyunu değil, Kürt kardeşlerimin oyunu istiyorum" dedi.

Mehmet Özhaseki: PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin oyunu istemiyorum
Mehmet Özhaseki: PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin oyunu istemiyorum
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Beyaz TV'de yayınlanan Pınar Işık Ardor'un sunduğu 7. Gün programına konuk oldu.

Özhaseki, Millet İttifakı'nın desteklediği CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ve HDP konusunda seçmenleri uyardı.

Mehmet Özhaseki: PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin oyunu istemiyorumMehmet Özhaseki: Su parası bir tarifedir, proje değildir
CHP'ye oy veren herkesin HDP'ye oy vermiş olacağını vurgulayan Özhaseki, 'Mansur Yavaş'ın hiç bir projesi yok. Su parası bir tarifedir, proje olamaz' dedi.

'O KATİLLER SÜRÜSÜNÜN OYUNU İSTEMİYORUM'

Mehmet Özhaseki, 'PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin oyunu istemiyorum. Onlar haram oylardır, kana bulaşmış oylardır. Orada şehitlerimizin kanı var, evlatlarımızın kanı var. O katiller sürüsünün hiçbir şekilde oyunu istemiyorum. Ancak ben Kürt vatandaşlarımızın hepsinin oyunu istiyorum. Niye istiyorum? Nihayetinde bakanlığım döneminde güneydoğuda ömrünün yarısı geçmiş bir insanım' ifadelerini kullandı.