Uşak'ta 'Bağımlılıkla Mücadele' Toplantısı Yapıldı

Uşak'ta Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı vali Funda Kocabıyık başkanlığında Öğretmen Evi'nde yapıldı.

Toplantıda konuşan Kacabıyık, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadeleninin önemine dikkati çekti.

Uyuşturucu madde meselesinin ülkemizin öncelikli sorunlarından biri olduğunu kaydeden Kocabıyık, şunları söyledi.

"Bu maddelerin bireyler ve toplum üzerindeki zararlarının kaldırılması için ilgili tüm kuruluşların belirli bir program dahilinde birlikte ve etkin bir şekilde çalışması gereklidir. Bu amaçla İl Sağlık Müdürlüğünün, Uşak Üniversitesinin, Yeşilay İl temsilciliğinin, Uşak Belediye Başkanlığının ve son olarak İl Müftülüğünün faaliyetleri hakkında bilgi alacağız. Toplantının uyuşturucu ve bağımlılıkla daha etkili ve güçlü mücadele yöntemine katkı sağlamasını diler, toplantının yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim."

Uyuşturucuyla mücadelede alınan ve uygulanan tedbirlerle kurumlar arasındaki koordinasyonun masaya yatırıldığı toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ile kurul üyeleri katıldı.

Kaynak: AA